Στην Catercom Catering γνωρίζουμε τα μυστικά συστατικά μίας επιτυχημένης γαμήλιας δεξίωσης εξυπηρέτηση, διακόσμηση, μουσική, προσεγμένος χώρος, προσιτές τιμές και προπάντων ... το καλό φαγητό ... εσείς δώστε μας ...

 

Click on the following banners to inform about our services ...

Η εταιρεία Catercom Catering είναι μέλος του μεγαλύτερου συγκροτήματος εστιατορίων στην Κύπρο της PHC Franchised Restaurants Public Ltd όπου στεγάζονται γνωστές αλυσίδες φαγητών αλλά και εστιατορίων όπως, την Pizza Hut, KFC, TGI Fridays, Wagamama, Derlicious, Everest, Hobo Café, Sitio Café-Restaurant, Espresso Bar, Nescafe Corner καθώς και τις καντίνες του Υπουργείο Οικονομικών και του European University of Cyprus. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, κοινωνικές δεξιώσεις, συνεστιάσεις, γεύματα εργασίας και σεμινάρια.

Όπως κι αν έχετε φανταστεί την δεξίωση για το γάμο σας ξεκινήστε την ζωή σας με ποιότητα, σιγουριά και ειλικρίνεια. Αυτό γιατί η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή αισθητική, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση.

Στην Catercom Catering είμαστε έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε εκδηλώσεις από την πιο λιτή και διακριτική μέχρι την πιο ιδιόμορφη. Είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χώρους όπως οι αίθουσες της Κρατικής Έκθεσης, την αίθουσα «GRAND HALL» στο κτήριο της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ, στο «SITIO UPPER» όπου προσφέρεται για VIP πάρτις καθώς και στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου. Επίσης η Catercom Catering έχει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσει σε οποιονδήποτε άλλο χώρο της δικης σας επιλογής. Οι αίθουσες προσφέρονται για καθημερινές και Σαββατοκύριακα χωρίς χρονικό όριο.

Με πείρα δέκα χρόνων είμαστε στην άνετη θέση να αναλάβουμε εκδηλώσεις όπως κοκτέιλ, μπουφέ, διαλείμματα καφέ, πάντα με την υποστήριξη του ενεργητικού και υλοτεχνικού της δυναμικού. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας ώστε να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο της τρόπο.

Οι εκδηλώσεις σας τώρα θα έχουν εγγυημένη ποιότητα στην τροφοδοσία αφήνοντας ενθουσιασμένους τους καλεσμένους σας! Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις της παραδοσιακής κυπριακής αλλά και διεθνούς κουζίνας, μαζί με μια απεριόριστη γκάμα πολυτελούς εξοπλισμού και άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας ώστε να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο της τρόπο.

Στην Catercom Catering γνωρίζουμε τα μυστικά συστατικά μίας επιτυχημένης γαμήλιας δεξίωσης εξυπηρέτηση, διακόσμηση, μουσική, προσεγμένος χώρος, προσιτές τιμές και προπάντων ... το καλό φαγητό ... εσείς δώστε μας την ημερομηνία και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22870144 ή στο κινητό τηλέφωνο 96716670 για προσωπική συνάντηση ή/και για μια γευστική δοκιμή!

Ή στο δικό μας...

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε το catering στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες μας, Sitio Upper, στην καρδιά της Μακαρίου και στο Grand Hall (μέγαρο ΠΑΣΥΔΥ), στη Λευκωσία. Οι αίθουσες είναι χωρητικότητας 120 και 200 ατόμων για μπουφέ και 300 και 1500 ατόμων για κοκτέιλ.

Έχοντας ως στόχο πάντοτε την άριστη ποιότητα και την επαγγελματική και φιλική προσέγγιση σε κάθε εκδήλωση που οργανώνεται, η Catercom Catering είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες και επιτυχημένες υπηρεσίες τροφοδοσίας στο χώρο της.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ακόμη και για μια προσωπική συνάντηση με την Catercom Catering
παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο Τηλ. (+357): 22870144 ή στο Φαξ: 22870145

Η Catercom Catering νοιάζεται για τις ανάγκες σας ...

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.catercom.com.cy

Go to top